Våre tjenester.

Vi bygger dine drømmer.

Vi i Amundsen Bygg AS har bred og lang erfaring fra byggebransjen og har tryggheten du trenger. Vårt fagområdet er innenfor tømrer-arbeider med bolig og nybygg på både tradisjonelt vis og med modul tilpassing i samarbeid med NorskModul. Vi har også god erfaring innen hyttebygg samt rehabilitering. Etter mange års erfaring med små og store byggeprosjekter har vi også solid erfaring innenfor prosjektledelse.

Rehabilitering.

Har du noen planer som du drømmer om å få utført? Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med både små og større prosjekter i din bolig eller bygg. Velger du oss kan du betrygge deg på at arbeidet blir skikkelig utført.

Prosjektledelse.

Kvalitet og varighet er viktig for oss og for våre kunder. Det er slik at kvalitet ofte er tett knyttet til prosjektledelsen på et prosjekt. Vi har lang erfaring og gode rutiner slik at du skal unngå en uheldig situasjon. Amundsen Bygg AS er hjelper gjerne deg med prosjektledelse til dine behov.

Smarte metoder.

Amundsen Bygg AS har med sine samarbeidspartnere muligheten til sette opp svært kostnadseffektive bygg. Byggene blir produsert i tørre lokaler og på få dager satt opp til tett bygg.

Vi bygger din hytte.

Har du en hyttetomt du ønsker å bygge hytte på? Vi er godt inne i hyttemarkedet og har erfaring med utfordringene som kan forekomme. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg finne løsningene som fungerer for deg. Vi gjør drømmene til virkelighet.

 

Lett betongarbeid.

Vi kan også utføre lette betongkonstruksjoner. Skal du ha en mur eller andre konstruksjoner som innebærer betong, så ikke nøl med å ta kontakt. Våre fagfolk vil hjelpe deg med å finne beste løsning. 

Kontakt oss