Våre tjenester.

Vi bygger dine drømmer.

Vi i Amundsen-Bygg AS har bred og lang erfaring i byggebransjen og har tryggheten du trenger. Vårt fagområdet er innenfor tømrer arbeider med bolig og nybygg på både tradisjonelt vis og med modul tilpassing i samarbeid med NorskModul. Vi har også god erfaring innen hytte bygg samt rehablitering. Etter mange års erfaring med små og store byggeprosjekter har vi også solid erfaring innenfor prosjektledelse.

Smarte metoder.

Amundsen-Bygg AS har med sine samarbeidspartnere muligheten til sette opp svært kostnadseffektive bygg. Byggene blir produsert i tørre lokaler og på få dager satt opp til tett bygg.

Lette betong arbeider.

Vi kan også gjøre lette betong konstruksjoner. skal du ha en mur eller andre konstruksjoner som innebærer betong, så ikke nøl med å ta kontakt Våre fagfolk vil hjelpe deg til å finne beste løsning. 

Prosjektledelse.

Kvalitet og varighet er viktig for våre oss og for våre kunder. Det er slik at kvaliteten ofte er tett knyttet til prosjektledelsen på et prosjekt. Vi har lang erfaring og gode rutiner slik at du skal unngå en uheldig situasjon. Amundsen-Bygg AS er hjelper gjerne deg med prosjektledelse til dine behov.

Rehabilitering.

Har du noen planer som du drømmer om å få utført? Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med både små og større prosjekter i din bolig eller bygg. Vi kan komme med gode råd og velger du oss kan du betrygge deg på at arbeidet blir utført skikkelig.

Vi bygger din hytte.

Har du en hyttetomt du ønsker å bygge hytte på? Vi er godt inne i hyttemarkedet og har erfaring med utfordringene som kan forekomme. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg finne løsningene som fungere for deg og gjøre de til virkelighet.

Kontakt Oss